Gör stockholm osäkert

Jösses vad trött jag är, trots att vi inte gjort så mycket. Började med att köpa stockholmskortet. Sen gick vi på östasiatiska museet, för att se på terrakottaarmen.  Lite synd att man måste betala in sig dit, trots kortet. 

Men de var nog mäktigt att se.man fick inte fota med blixt, därav kvaliteten.

Sen skulle vi till hovstallarna, men där hade de julmarknad, så man skulle även där ha bevöt betala in sig extra. Vi åkte då till hotellet för att äta i stället.

Eftermiddagen blev det livrustkammaren, gillar "riddarhästarna"  Och sedan gick vi till min favoritbutik, serieboden. De är så otroligt svårt att få tag på begangade serietidningar på svenska i finland.

Slutligen hämtade vi ut morgondagens biljetter från globen. blir att sitta där hela dagen i morgon.


Fick just höra att de har skjutit ihjäl nån här på kungsholmen där vi befinner oss, lite scarry

Åker snart

om ca 1h måste jag börja söka mig mot tåget... håller som bäst på att packa. Fundera dock på vad jag glömt att packa ner. Pyamasen och tofflorna vet jag, för de har jag ännu på mig. Men, väskorna är ju nästan tomma.

Kommer knappast att höras nått mer förens i kväll, då jag är i STOCKHOLM

I väntan på veterinären

Han skulle komma kl 19. Ringde och ändrade tiden till kl 20. Kom 20:45.  Men nu är i alla fall min häst både vaccinerade och tänderna raspade.

Hade dessutom en disskusion. Har vaccinationspapper 15 år tillbaka i tiden, men ingenstans står det att hästen är grundvaccinerad. Så för att nu göra sakert riktigt från grunden så kommer jag att vaccinera henne från början. De tyckte veterinären är onödigt.

Dagens finlandism

Finlandsimer är kort förklarat ord som endast förekommer i den finlandssvenska svenska. Oftast är orden en försvenskad version av ett finsk ord

Dagens ord är Roskis. Man lägger saker i roskisen, och man tar ut rosk

Det är samma sak som skräp.

Roskisen = skräpkorg är väl kanske de lättaste förklaringe

Roskis = själva påsen med allt skräp

Rosk = skräpet i sig själv, papperslappen som ligger på golvet

De har lovat snökaos i morgon....PANIK

N E J

de har lovat snökaos i södra Finland i morgon. Vill inte. Flyger ju från helsingfors i morgon eftermiddag/kväll. Och är redan tillräckligt stressad. så de känns inte som de mest optimala.  de har lova att de kan bli strömmavbrott. Mycket kris

hunnit med mycket idag

Varit rätt flitig idag.

Han tvätta två maskiner idag, två till i morgon så är de klart.

Handlat allt jag behöver till resan, inklusive bananer och knäckebröd, ända som jag kan äta när magen slagit knut på sig själv. Och så klart en massa nötter att äta på tåget.  Katterna skall ha mat och kattsand med sig.


Var ute på en 1h promenad i 10 graders kyla med hästen. Vet inte vem som fick mer motion av oss två

Massor att göra idag

Först och främst borde jag kanske klä på mig.  Alltid lite trevligare att gå till jobbet då. Sen måste jag packa min lunchlåda, hittade crepes i frysen, hoppas att de går att äta.

Måste ta ut pengar idag och växla dem. Och om jag är riktigt effektiv så skulle jag kunna hämta ut en tågbiljett på samma gång.

MÅSTE tvätta kläder (vill så ha egen maskin, så man bara slänger in en tvätt då de behövs, inte vakta på nå jäkla tvättstugetider) annars har jag ingenting att sätta på mig i stockholm

Laga lite läxor, är så efter med skolarbetet.

Till stallet och rida

STÄDA, vem vill komma hem till ett kaos

handla kattmat så de har nått att äta när jag är borta

Måste bli varm

tillbringat 3h i stallet. Det var en aningens kallt. Heppan hitta på en massa bus. Började med att hon helt sonikt gick iväg, när jag höll på att stänga grinden. 5 min senare var hon ingfångad.

Massor av energi idag, kändes som att rida en studsboll. Lite sur blev hon sen när vi skulle ut till hagen tillbaka, för att vara på den säkra sidan valde jag att använda grimskaft med kedja, de uppskattades INTE.

Mockning sedan, undrar vad hon har dansat för tango i natt, bajs i hela boxen, tog 45 min att reda upp.

Och nu är jag hemma, har ätit lite kyckling med spagetti, samt tagit en VARM duch, men jag måste vara ända människan som fortfarande fryser fast jag kommit ur duchen.

på jobb om 30 min sen

löser fysikuppgifter

Det går dock inte så bra, för jag fattar inget. tror jag far till stallet i stället, låter väl som en bra kompromiss?

snart blir jag till och med rik på bloggen

har hittills tjäntat hela 0.01 kr på min blogg. Det tar sig. Men ännu är det nog ett tag till de stora pengarna. Men man måste ju börja nånstans.

Van ju dessutom på lotto igår. Hela 4€.

Får nog börja hitta på nått annat sätt för att få ihop ekonomin.

snart blir jag till och med rik på bloggen

har hittills tjäntat hela 0.01 kr på min blogg. Det tar sig. Men ännu är det nog ett tag till de stora pengarna. Men man måste ju börja nånstans.

Van ju dessutom på lotto igår. Hela 4€.

Får nog börja hitta på nått annat sätt för att få ihop ekonomin.

Min övernaturliga Mp3 spelare

lite scarry faktist. Två dagar i rad så har min mp3 spelare börjat spela av sig själv då jag stått i en hiss. Dessutom har de varit samma hiss, och mellan samma våningar. Ganska läskigt faktist.

Har den i jackfickan, men har inte kunnat komma åt den med nått. Har dessutom stått rakt upp och ner.

Är den måntro besatt?

3h till

vet inte hur jag skall orka masa mig iväg på jobbet ännu i kväll.... dessutom är jag ENROMT godsissugen, j
och har noll godis hemma. Hinner jag måntro koka lite knäck innan?

Snart bär det av

Bara 5 arbetsdagar till och sedan har jag SEMESTER. åh vad skönt. visserligen bara 5 dagar ledig, varav två kommer att gå åt till resa. Men bättre än ingenting

Börjar bli smått nervös dessutom, ät ju jätterädd för att flyga, så de känns lite sådär. Men en timme skall jag väl klara av får vi hoppas?

OCh vad skall man packa med sig. Hoppas att de INTE blir regn eller slask, har nämligen hål i min sko, hinner inte köpa nya och gå in dem innan

Billig hårförlängning i stockholm

Vet nån om de finns billig hårförlägning i stockholm, typ nån frissörsskola eller liknande?

Blev en riktig jamare ikväll

Blev en riktig jamare jo. Först jamade mina katter hela vägen i bilen. Man skulle ju tycka att de är vana att åka, har trots allt pendlat med dem 200 km varannan vecka för nått år sedan. Är främst lillkissen som jamar, kanske hon inte gillar att sitta i bur?

Sen brakade det lös hos brorsan. Killen han delar lägenhet med har oxå en katt. Så fort hon fick se mina två började den vråla för full hals. Frassen fattade inte riktigt vad som hände, han satt bara häpet och tittade på, Mamma, VAD gör den, typ.

Den lugnade dock ner sig efter ett tag, men ville inte komma och hälsa. Vi vågade släppa ut lillkissen ur buren, och släppa  lös frassen. Gick otroligt bra i alla fall. Mina gick husesyn, kollade matkoppen och testade toaletten. Inga som helst problem.

Hoppas att de går bra i nästa vecka i alla fall. 4-5 dagar skall de vara där.

Förolämpad katt

Herr katt har bestämt sig för att ha svansen och halva bakdelen på mitt tangentbord. Lite svårt att skriva just nu med andra ord. Dessutom blänger han förolämpat då jag försöker puffa bort svansen

Mot stallet

Hade egentligen tänkt stanna hemma och städa på förmiddagen, och sedan stallet på eftermiddagen, är ledig idag.
Men så ringde brorsan i går, han skall ha mina katter hemma hos sig när jag är på resa, så skall dit i kväll med dem och se hur de går, kompisen som han bor med har nämligen oxå en katt. Men vad skall de inte gå bra. får ta med lite mat i kväll, så att de känner sig hemma.

Sen borde jag VERKLIGEN städa i dag. och laga lite skolarbeten. Samt tvätta lite kläder, har ju snart inget att lägga på mig.

HAr haft ganska så skönt vecka denna vecka. Ledig mångad. Suttit på kontoret tisdag och onsdag, ledig torsdag, och börjar kl 15 i morgon. Kan de bli någo bättre?

Hur du enkelt fixar större bröst

Och dessutom utan att lägga ut en förmögenhet, eller behöver lägga dig under kniven. På köpet går du ner.

Det är lätt. Och dessutom billigt. Om du normalt har en 80B.  köp då nästa gång en 75C. Dessa är ju parallestorlekan och kan då anvädas som likställda mot varandra.  Och man känner sig lite slankare

Skulle handla äpplen, kom hem med sportbehå

Så kan man ju oxå göra. Skulle fa till lidle och handla lite juläpplen. Gillar de röda. Dock hade de snygga sportbehåar, så köpte två. Och de passade ju till och med. Klart lite spänd i ryggen, men skulle jag ha tagit en storlekt störra så skulle den varit för stor. Och bhar brukar ju tänja ut sig med tiden.

Så nu tusan skall väl bysten hållas på plats då man jagar alla tantor.

Och kom nog hem med en påse äpplen och några mandariner. Samt pepparkakor som jag skall muta mina kollegor med, så att de inte skäller på mig sen när de får sina arbetslistor.

Lättaste jobbet på länge

Nu var min första dag som kontorsråtta färdig. Var lite nervös, för hon som jag tog över jobbet av, sa att hon hade suttit till kl 17 de första veckorna, då arbetstiden är till kl 14.

Men de gick galant. Kl 12 var jag nästan färdig. Då hade jag hunnit pausa med en kollega som kom in på kaffe,  Ätit lunch och bråka med min mp3 spelare.  Hade då alltså två timmar att gå genom att jag hade med alla klienter, att alla tider sämde och att jag lagt in rätt färger där de skulle vara färger.

Hann dessutom planera in vem som arbetar vilka turer i helgen

Så i morgon gör vi om samma sak igen då, skall då laga helgens arbetslisa. Samt städa kontoret, de är på 20m2 så lär ju inte ta så länge.

My hair go 80-ths

Jepps, mitt hår har puffa till sig till bästa 80 tals frisyren i natt när jag sov. Och de går inte att puffa tillbaka till 2010 talet. Måst försöka leva såhär idag då.

Snar dax för arbete. Borde packa en lunchlåda, hälla upp lite mjölk och kanske packa ner en tepåse eller två.

Sen blir de at linka iväg till arbete. Har såå sjuka vader idag, så vill knapt kunna stå. Känns dock onödigt att ta bilen, då den bara kommer att stå hela dagen. Dessutom är de lite svår att få parkeringsplas vid kontoret nu vintertid. Staden tycker det är en bra snöförvaring.

Förbereder mig inför min första dag som kontorsråtta

morrhåren putsade och moroten nerpackad.

Spännande, från och med i morgon skall ja sitta två dagar i veckan på kontoret och laga våra arbetslistor. De övriga tre dagarna kommer jag att jobba som vanligt på fältet.

Skall bli otroligt skönt att få sitta två dagar i vecka, de kommer säker att göra gott åt min rätt sargade kropp. Bara vädret tillåter har ja bestämt att jag skall gå till kontoret, så att jag får lite motion oxå.

Men vet inte riktigt vad jag skall sätta på mig i morgon. Vi har så otroligt kallt på vårt kontor. I april måste man sitta med jackan på då man äter där

Jag SKALL komma över min flygräddsla

Oki, mindre än två veckor kvar innan jag skall säta mig i ett flyplan. Vi flyger  med norwegian denna gång, nytt bolag, har aldrig testat dem innan (kan ju bero på att deras flyg går 500 km härifrån).  Valde dock dem då de är betydligt mycke billigare, samt finns närmare syrran OCH att de flyger med lite större plan.

Har av någon anledning blivit flygrädd. Har ingen hämsk upplevelse som jag kan peka på att DÅ blev jag rädd.  HAr flera ok flygningar innan och pang så var jag rädd. Har dessutom inga problem med att de låter och smäller på planet.

Sista gången fick jag dessutom en liten tygelefant av kabinpersonalen, att krama om, de tyckte väl så synd om syrran.

Nå, turen tar ju bara ca 45 min, så skall försöka klara av det

Min dag blir inte som jag vill

får inte tummen ur ändan idag.  Har hittills lyckats handla mat, och håller nu på att laga lunch. Då måste ju detta vara en lunchblogg?

Slapp inte in på min e-bank i morse, så kunde inte betala några räkningar.

Bilen har jag inte orkat besikta ännu, sista dagen idag, snart blir de panik.

Skall dessutom hinna städa och tvätta kläder och en sväng till stallet.

Att göra i dag då

Handla mat.
betala räkningar
besikta bilen
åka till stallet
kanske skolan i kväll om ja orkar
bli rik

Tror de där sisa blir lite svårt, speciellt med tanke på att jag skall betala räkningar.

Kan nån dra ut kniven ur min axel

Kanoont i axel nu. Lider av kronisk värk. Just nu har de sats sig i min högra axel. känns som om nån kört in en kniv i min axel. Hoppas att de går över snart. samma axel som jag i natt yckats få i extremläge i natt. Dvs att de är utvikt i sitt maxläge, och lite till.

kanske man skulle försöka tejpa, men vet inte riktigt hur man skulle göra de. Vore ju roligt om den hölls på plats om man sover

En kurs i Exel

Skall få lite nya arbetsuppgifter. Tisdagar och onsdagar skall jag sitta på kontoret och göra arbetslistorna. Spännande utmaning.

fick dock en kortkurs idag om hur jag skall jobba i exel. eller egentligen skulle det handla om hur jag skall prina ut dem i rätt form.

Dock blev det en timmes genomgång, i hur jag jobbar i exel. Jättesvårt. jag har en färdig modell, som jag fyller i vilka klienter som vilka ansällda har.  samt vilken tid de skall dig.

Sånt man orkar lyssna på på söndag kväll, då man jobbat över 20 timmar i sträck

Hur du fixar en ledig helg

Du jobbar helg, men vill stanna hemma i sängen.

Lätt, du stannar hemma i sängen, och stänger av din telefon. Skulle funka perfekt om inte en klient börjar inga till din chef och fråga var du är.

Så gjorde en av mina kollegor i dag. Jätterroligt.

Bara 1½ vecka kvar

SNART bär de av till stockholm och Globen.

här är en video från förra årets 4-spannskörning

En bild säger ju mer än tusen ord, eller

Vad skall man säga om denna bild. Är jag och min häst i augsti nån gång. Lite bråkar jag nog med kameran dock

Grattis alla pappor

Är ju farsdag idag, så då måste man ju passa på att gratulera alla pappor. Speciellt min som dessutom fyller år.

Så ett jättegrattis till alla er

Hur skall jag bli rik snabbt

Hur blir man snabbt rik?

sökt pantflaskor på stan. Hittade tre. Inget lyckat resultat

Rensat garderoben och sälja på nätet. Inge vill köpa

Rensat garderoben och försökt sälja på loppis. Alla loppisar här har 1 månads väntetid. Hinner inte vänta

Sälja mina trosor. lär ge bra betalt, men var hittar man en köpare?

Skriva jättemånga blogginlägg, så att nån vill köpa reklamplats. Hinner jag med det?Orsaken är att jag skall till STOCKHOLM om 1½ vecka. Och alla mina shoppingpenar fick jag lägga ut på min bil. Så nu skulle jag behöva ett nytt sätt att få ihop alla pengar

Snabeltrött ikväll

kom just hem från arbetet. Rätt så tung kväll. Var nästan färdig, bara en klient kvar. Och där blev jag sittande i 2h i stället för 30 min som var på min lista.

Stor rumba med stressad dotter långt borta, ambulans och vem vet vad. Dock kunde ambulanspojkarna konstatera samma sak som jag. Tanten var lite trött, men annars vid god hälsa med tanke på hennes ålder.

Nu blir det att sova några timmar, och sedan tillbaka på jobb i morgon bitti

Nyttigt lördagsgodis

Ajja bajja, sitter och äter godis före maten. Men det är lugnt. Hittade i min rätt lokala butik att de säljern nötter och olika torkade frukter i lösvikt. MUMS säger jag. handlade en liten påse, perfekt som godis. Fans både neutrala, saltade och chokladdoppade. Valde en sort med olika blandade nötter, lättsaltade.  Tror att den påsen inte kommer at finnas länge här hos mig.

De hade även nån form av minipåsas, perfekta som mellanmål, och till ett helt rimligt pris.

älskar nötter, men tyvärr så brukar de vara så dyra

Dags att dejta jon blund

lång arbetshelg väntar, nästan 20h på 2 dagar. Pust. ger förståss bra pengar i slutet. får vi hoppas i alla fall.

Fick äntligen hem min lilla golf, den har varit på remont. 250€ i bara arbete, vill int tänka på vad delarna kostade.  då måste ännu termostatet bytas ut. De jag hade köpt passade inte alls. så dit for 3 l kylarvätska i onödan. skall dock göras ett nytt försök om två veckor. hoppas att de går bättre då.

Nu börjar de vara dax att gå och sova.

Rösta på din idolvinnare

här kan du rösta på din idolvinnare

Rensar ur garderoben

Höststädar (samt vår, sommar ovh vinter) och håller nu på att fotografera alla kläder som jag inte behöver mera. Skall lägga ut dem till försäljning.

Nu gäller de bara att redigera alla bilder och sedan ut på nätet med dem. Hoppas att få dem sålda innan slutet på november, för då skall jag på resa och behöver pengarna

Morgonblogg med katt i famnen

lillkissen ligger så sött i min famn nu, framtassarna på datorn. Kanske hon också vill surfa.  Dessutom ser jag inte fram till skärmen, har inga glasögon/linser på mig. spännande.

Försökte jus installera windos 7 på min dator, men de ville inte datorn alls. nähää nää.  Måst väl hitta nån som är smartare än jag då.

Gillar inte vädret där ute. I går kom de nästan 10 cm snö, men nu är de noll grader och lite regningt. suck. Inte så jag hade tänkt de. Gillar när det är ordentligt med snö, slask kan nån annan ta hand om.

DC3 som landar

Taget förra sommaren, DC3, finns inte så många av dem som är i flygbart skick


Min första videoblogg

Oki, den är inspelad i morse, men lägger upp den nu i alla fall


gratis saker

gick just med i supergratis tydligen skall man samla ihop en massa poäng för att sedan kunna lösa in dem mot produkter.

Jag sattsar just nu på ett Wii , vill ha

Vinn löshår

sandra asp har en bloggtävling som jag är med i
Jag är med och tävlar om tejp-extensions  från Euro So. Cap . Allt till ett värde av 2270 kr! Gå in på http://www.sandraasp.com och tävla du med!

Idag är det en jobbig dag, 3 år har gott

Idag, för tre år sedan förlorade vi en stallkamrat i en mycket tragisk och onödig olycka

Allt började med att hennes häst kom tillbaka till stallet, ensam. Jag skulle just åka hem, så var med henne syster och sökte längs vägen där hon ridit. Inga spår. Vi såg att hon varit där, men att hon oxå vänt hem. dett var ca 17 på kvällen

tillbaka till stallet, hoppades att hon kanske tagit sig dit. Ingen hade sätt henne. Mer folk kallades in, och sökningen fortsatte. Några testade även en annan väg, men den var i så dåligt skick, att de vände om.

Så småning om var de ett 50 tal folk som var mer ute och söka. Jag blev ensam kvar i stallet, skötte stallsysslorna och tog hand om småflickorna som blev där.  Polis med hundar tillkallades.

Värsta var då resten av hennes familj kom, att tvingas skicka ut dem i skogen. Nu hade nästan 2 timmar gått. Man fick ej mera kontakt med hennes telefon.

Rundringning till de lokala sjukhusen och Hvc stationerna utan resultat.

De gick så långt att vi hade militärhelikoptrar startklara 400 km bort. de hade värmekameror. pga vädret vad det ej säkert att de skulle kunna starta.

Så gjordes ett sista försök. Någon med en fyrjulsdriven bil sökte efter den otillgängliga vägen, en väg som hon inte borde ha tagit.

Och precis när de skulle ge upp, och komma tillbaka, hittade de henne. Äntligen.  Abulans tillkallades och ordentliga dragbilar ifall den skulle fastna. Ljus som riggades upp.

Men allt var för sent. Efter 3 timmars sökande fanns hon ej mer bland oss. Att se familjens reaktion, Systerns förtvivlan. Ja det är en syn som alltid kommer att förfölja mig.

Tänder ett ljus


Hitta felet

Jag börjar kl 16:00 i dag. Varför är jag då redan vaken. Varför ringde min klocka redan kl 6 i dag på morgonen?

Hade lovat att köra en kompis till sjukhuset idag kl 7, så de blev tidig väckning även för mig. Kommer förhoppningsvis att få mycket gjort idag.

Har redan hunnit med hälften av mitt klipp och klistraprojekt. Har en liten paus nu.

Skall även in till stan och köpa en kemi bok och en fysikbok. Hårda studier nu i 6 veckor

Varför är man alltid ute i sista minuten

håller på att knåpa ihop en "seriebok" åt en kompis som skall int på sjukhuste några dagar. MEN de måste vara färdigt kl 07:00 i morgon bitti, och jag har just börjat. Har en massa seriestrippar att limma in. Dessutom tom mitt limstift slut. Försöker med flytande, men de blir mest till bara kladd.

Snart i jobb dessutom. Börjar kl 14 idag. Måste hinna äta innan det oxå. Och limma lite mera. Ännu lite till

Måste vara ett matematisk geni

hade kollat lite på repetionsuppgifterna 2 timmar innan provet, rekomenderar de inte till seriösa studeranden. kom dessutom någon minut försent till provet, och skulle ha kunnat lämna in provet först. De var buslätt. eller så har jag en massa fel. Hoppas inte. Kollade genom alla uppgifter flera gånger. 2 stycken som jag inte är 100 på, resten känndes bra i alla fall.

Har även suttit och pricka in vad jag vill läsa nästa period, som börjar på måndag. Finns en massa spännande kurser. Kommer att bli Geografi 3, Samhällslära 2, Filosofi 1; Fysik 2 (fördjupad kurs) kemi 1. Funderar även på Biologi 4, men är rädd att de kommer att bli lite för mycket. Men jag vill ju. Hinner inte jobba alls.

chokladtävling


”Jag tävlar om choklad hos Fröken M i samarbete med Marabou och chokladkoden

hoppas man vinner, blev daimchoklad, låter gått

Mycket att göra

Har igen haft med mig en ny tjej på jobbet. Tycker snart att vi har lite för många, blir inga timmar kvar till oss andra. Kanske det är det som är tanken.

Sen skall jag öva lite på matteprovet, börjar kanske vara lite i senaste laget, har prov om 3h. Men vad skall inte de gå. bara man får alla siffror på rätt plats så.

Då var dagens prov avklarat

vem tusan planerar in att man skall ha prov kl 19:30 på kvällen? Inte jag i alla fall. har nu suttit nästan 1½ h och skrivit 3 esseuppsattser. Två gick ganska lätt, den tredje fick jag inte riktig till, men hoppas det blir godkännt.

Nu är det bara matteprovet kvar i morgon. De borde i alla fall gå ganska lätt

Har dessutom en nu ny tjej med mig på jobbet i morgon, hon skall gå med mig hela dagen och lära sig alla sysslor, fast de skulle man väl nog behöva ha lite mer tid till.

skall titta lite lite på annan anka och hennes träning. Kanske vore nått för mig, bortsett från att jag är livrädd för att flyga

Räddad av gongongen

HUR stavar man till det? tycker de ser konstigt ut hur jag än gör.

Suttit och kämpat hårt med mina skolarbeten. Igår var det fysikprov som gällde. 4 av 6 uppgifter som skulle göras. Först var jag helt blank i huvudet, men efter hand lossnade det. Hoppas på godkännt i alla fall. Jag har aldrig förstått de där uppgifterna när bilen kör 50 km 1/3 av vägen och 80 km 2/3. sträckan är 55. Och så skall man räkna ut medelhastigheten. är de inte bra om man kommer fram? Tycker i alla fall jag att är viktigt.

Och blev som sagt räddad av gongonen. Hade ännu 1½ esseuppgift att lämna in i historia, skulle var in före kl 14 idag. och jag jobbar till kl 15. Skrev över 6 sidor i går, så mina händer är helt trasiga, fast jag skrivit på datorn. Men fick just meddelande av läraren att dedlinen är flyttad till 8.11. Oj va skönt. Skall nog göra uppgiften klar i kväll eller i morgon. Men jag behöver inte stressa med den på lunchen i alla fall. Kan ju lära lite på historeprovet jag har i kväll i stället.RSS 2.0