Savannakatt

Skulle vilja ha en savannakatt. Tyvärr så får man inte ta in nått annat en generation 5. Generation 1 är den vildaste och största varianten, efter de så kryper de och blir mer som en tamkatt.

I Usa och delar av europa är savanh 1 godkända som husdjur, men inte här.


Kattungar är bara för söta

Hittade detta klipp på Youtube, en så söt liten kissekatt


Ser ut att bli ett bra nyår

Gör ett nytt försök, råkade radera inlägget i misstag

Kommer troligen att fira nyår ensam, men de gör inte så mycket. Stiger upp kl 6:00 för att arbeta, och slutar kl 21 på kvällen. Så knappast är jag så social efter det.

HAr laddat upp med allt i tretal idag, nästan

Har köpt tuc-kex i tre olika smaker, tre färskostar (sådana mjuka) och tre minivanliga ostar, köpte dem i ostdisken, typ 50-60 gram st. Tog sorter jag aldrig testat tidigare. Bla en grön med pestosmak. Skall bli spännande. Två påsar chips skall också rädda kvällen, eller hela veckan, äter inte så mycket åt gången. Och sen har jag ju mitt vin till.

12 slaget ut och titta på raketer, man ser stadens om man går kanske 200-300 m ner till vattnet där jag bor.

Jätteglad, rekordmånga besökare igår

Använder mig ju av bloggerfly för att förbättra besökare till min blogg. Och igår var de över 20 st som besökt mig där. Oj vad jag är glad. Jobbar hårt med att få flera besökare, brukar normalt ligga mellan 1-7 st per dag. 

Hoppas även att många av er som läst om mig i går stannar kvar och besöker mig flera gånger.

Tack till alla som satt nytt rekor åt mig

Blev 9 år yngre idag

Vet inte om man skall skratta eller gråta. Var in till Alko för att handla lite inför nyåret. Blev dock inte så mycket, nöjde mig med en flaska vit vin på 25 ml. Räcker bra åt mig.

Tanten i kassan ville dock att jag skulle visa id. Kul. Visserligen ser jag ung ut, men att jag skulle vara 18 går jag inte på.

(Och här i finland får man köpa ut svaga alkoholdrycker då man är 18 år, tex vin och öl)

Farlig katt

Var i höstar och tittade på en liten lokal kattutställning, dock med raskatter. Kan bara säga att katter inte är så lätta att fota. Denna kisse var som en ängel stax innan jag fotade. Inget jag skulle vilja möta i en mörk grändsöt och snäll kisse
Farlig katt
Undrar hur jag sovit i natt

Vaknade upp med ett knä som inte riktigt går att stöda på, tar ont som tusan. Även nacken var lite svajjig, men de har fixat till sig.

Men knät. Troligten så har jag legat med det i nån konstig vinkel och sträckt ut de, alternativt fått det att hoppa ur led. Aj aj.

Speciellt bra är de då jag ännu inte har fått min bil, så jag måste cykla idag, blir ca 10 km på cykel, pluss att jag måste till butiken och handla inför nyårshelgen.

Hoppas de reder upp sig under dagen. Som tur är har jag knästöd att lägga på. Otur att det är mitt vänstra knä, och då jag cyklar behöver jag stöd på det högra.

Nya Hm katalogen kom idag

Brukar roa mig med att kryssa i alla kläder jag skall köpa inför den kommande säsongen. Roligt att kryssa. Dock brukar de gå mindre bra med köpandet.

Finns så mycket jag skulle vilja ha, vore roligt att kunna förnya hela min garderob på en gång ( kanske ja skall fråga kisse eller nån likande som slänger ut 4000 på ett plagg, jag kan handla mycket på den summan)

Kom just hem från stallet, tömkörde heppan idag, på uteplan, de var rätt tungt, för mig. Var säkert 30 cm snö oplogat och ingen hade trampat upp nått spår

Pyser iväg till stallet nu

*hutter* vad det är kallt. Skall iväg till stallet nu. Dock har heppan och jag jullov ännu, så kommer att bara mocka. VI tar nya tag i nästa år. hon borde klippas innan vi sätter i gång.

SKall dessutom lämna tillbaka bilen ja lånat nu en vecka, så nu blir de till att cykla igen. inte heller de så kul. Min egen bil kommer int int på verkstad förens tidigast den 18.1. Och dit är det ett tag ännu

söta katter

Ni kommer att få se massor av bilder på mina katter


Nelson och Winnie


Winnie både tittar på tv och läser :P


Minnen från sommaren

En av sommarens varmaste dagar hölls de streetrace på den lokala flygplatsen, dock på en reservbana, så att flygen kunde landa normalt. Inte ett moln på himlen.

Första gången på 3 år som de ordnades. Tyvärr körde de bara 1/8 miles, mot vanliga 1/4


God morgon

ny dag och nya möjligheter brukar de ju heta. Strax iväg till arbete, måste komma ihåg att ta med termometer så att jag kan mäta hur "varmt" vi har de på kontoret, blir galen snart.

Tar även med mitt garn så att jag kan fortsätta med mina mormorsrutor, är lite efter i mitt schema, planerat att göra 10 per dag, och har nu totalt 8 st. Hinner kanske ikapp.

Annars så är de bara 15 grader kallt där ute, nästan sommarvärme nu då.


Vart är kissen på väg

Min lilla katt har sin transportbur som sovkojja. Eller, buren används mer till hans syster, han är lite för stor för den.
Virkar mormorsrutor

Tror säkert chefen blir glad då man gör det på arbetstid. Men som tur är sitter jag ensam på kontoret så ingen ser vad jag gör där. Så klart gör ja dem på pauser, eller nå jag är klar med arbetet och inte kan gå hem ännu. Har fått ihop 5 st idag, dock tror jag att de blev ett fel på den ena, så måste nog laga om den.
Dom är väldigt "jämna" och fina.  Men lärde mig i går hur man gör, så är rätt nöjd i alla fall

Egopix

Sällan som de blir bra bilder av mig när jag fotar själv. men igår lyckades jag


Nu har jag bestämt mig

Jag skall bli miljonär när jag blir stor. Daaa. Vill ha så mycket, är trött på att hela tiden vända på slantarna. Att nästan aldrig ha råd med nått som jag är intresserad av.  Ok en stor del av mina pengar går till min häst, och de är inte fy skam det heller.

Men ibland skulle man vilja ha råd med annat också. Eller hitta ett arbete som är välbetalt, som jag kan sköta från mitt hem, Sitta i pyamas och arbeta.

Nu blir det i stället att sitta 6 h på vårt svinkalla kontort idag. Är så kallt där att man måste värma om maten mitt i, för den kallnar innan man har ätit klart. DET är lite jobbigt. OCh då är jag ändå en sån som äter snabbt

Har köpt en päls idag

Alla stora bloggare måste ju ha sin egen päls.

Egentligen skulle jag ha värmebyxor från loppis, men de hade inga idag. Tog ett varv runt butiken och hittade denna underbara päls (hoppas att den är riktigt oxå) Tyngden säger mig att den inte är fake, men 100 är jag inte. Dock är den en eller två storlekar för stora.  Men till priset av 35€ (ca 400kr) så kanske man kan leva med de, eller till och med hitta nån som syr in den


Bilden blev rätt kul, har nämligen en vit vägg bakom spegeln som "försvann" i blixljusetFick ingen bra bild med mig idag

Telefonen är kaputt

Typiskt. I torsdags gick min telefon sönder. Vet inte riktigt vad den fick för fel. Stod på skärmen att starta om telefonen, klickade ok, men inget hände, 15 min hade ännu inget hänt. Tog då ut batteriet, resultatet blev att nu går de ej att sägga på min telefon igen. Den är ju inte ens ett år.

Skall föra den på reparation i morgon, tyvärr så uppför den sig på samma sätt som den telefonen jag tappade i vattenhinken för nått år sedan. Kan kanske ha kommit in kondens eller nått i telefonen. Hoppas dock att de går på garanti, annas blir de en ny telefon då.

Tyvärr så fanns de dessutom en massa bilder som jag inte hade fört över till datorn.

Glada vi till jobbet går.

Jepps, skall strax iväg och jobba lite. Känns lite trist nog, men har man valt ett yrke intom servicebranchen så har man.

Julen var helt ok i år. Åkte hem till föräldrarna dagen innan. Kom dock fram rätt sent på kvällen. Även mina syskon hade kommit hem.

Julafton kom mommo och moffa över på lite mat. Gott som vanligt. Delade presenter, och fick de mesta jag önskat mig, voffeljärn och flanellpyamas. Lite böcker, nån dvd box samt pussel. Så nu hålls jag sysselsatt hela julhelgen.

Hade även över en kompis på kvällen för lite mera julmat, åkte hem en 18 tiden, tar trots allt 1½ h att köra. Mysigt blev de även hemma hos mig

Frågestund

Alla stora bloggare har ju frågestunder ibland, så då måste väl även jag ha det :)

Jobbdax

Känns nästan lite onödigt att jobba idag, tänkte åka om en liten stund, har exakt 3h jobb ikväll. Jeee eller nått.

Kom just från stallet, mockade och fixade lite åt heppan. Orkade inte nått mer.  Vet inte riktigt vad som är på gång, är så otroligt trött hela tiden. Kan sova nästan 10-11h i ett sträck.

Vinn 100 000 på en annonskampanj

S E B lottar ut en lycklig vinnare som driver en blogg och ett företag, eller om man är intresserad av att starta ett företag. Man vinner en annonskampanj för sin blogg på nån av Sveriges största bloggar. Priset är värt 100 000 Kr. Det ingår produktion av annonser för ett värde på ca 3000 kr.

Detta är ju ett jättebra sätt att få ökad kännedom om din blogg.

Hur vinner man då?

Allt man behöver göra är att motivera till S E B  Enkla Firman varför de är bra för oss som har blogg och företag, men även för den som har tänkt starta ett företag i framtiden.

Man kan göra motiveringen antingen Via Facebook, Twitter eller på din egen blogg.

Tävlingen avslutas 26 december klockan 23.00. Vinnaren utses av representanter från SEB, Tailsweep, Nevnarien och Mogi och juryns beslut går ej att överklaga. Vinnaren kontaktas personligen och beskrivs här 23 december. Näringsidkaren tar emot priset och använder det i sin näringsverksamhet (för intäkternas förvärvande). Värdet (100 000 kr) av priset tas upp som intäkt och vid utnyttjandet av kampanjen tas motsvarande belopp upp som kostnad.

Lycka till


En tävling

Millah har en jättebra tävling på gång nu

Tävla om ett presentkort hos Tidningskungen.se
Checken har ett värde på mellan 180-510 kr och man kan välja en prenumeration i ett urval av 200 olika tidningar.Tidningskungens affärsidé är att erbjuda billiga prenumerationer på alla tidningar.
Alla prenumerationserbjudanden hos Tidningskungen.se är tidsbestämda.
Det vill säga att de avslutas automatiskt efter att du fått de antal nummer du beställt.

skönt att sova

Tredje sovmorgonen i rad :) Börjar först kl 18 i dag, så de känns rätt så bra faktist. Nu skall jag in och hämta ut ett paket som borde innehålla julklappar, samt köpa de sista till julmiddagen.

tyvärr är det minus 15 grader och snö därute, huga

Även ett tomt akvarium är tungt

fick äntligen flyttat mitt akvarium. ligger på 240 l så är inte sådär  bara att flytta det. Har haft det i arbetsrummet tidigare, men ville ha det i vardagsrummet så att de syns bättre.

Tyvärr så var elkontakten mitt på väggen, så blev inte 100% snyggt. Skulle egentligen vilja ha det mer till vänster, men då kom de för nära soffan, vilket ledet till att katterna skulle kunna hoppa upp på de, är inte säker att de håller för det. Men man kan inte få allt.

Väntar nu på att all sand skall lägga sig, trots att de är nästan tre år sedan jag köpte sanden, och har tvättat akvariet flera gångner, så är det ännu jättegrumligt vatten om man byter större mängd vatten. Håller även på att värma upp vattnen, då de är bara ca 10 grader varmt. Tror fiskarna får sova i en hink i natt.

Önskar mig även ett presentkort på akvariefiskar till julen, har lite misskött mitt akvarie på sista tiden, inte orkat köpa nya fiskar, så har i dag bara 8-9 st.

Inte min helg

Var på julfest i går kväll med arbetet. Var inte min dag om vi säger så. Först hade förardörren frusit på bilen jag lånat, fick klättra in via passaserarsidan. Nästa Flopp kom när jag hade hängt in jackan, skulle besöka damernas, och vips låg jag på golvet. Snö under skorna. Jätteblåmärken på båda knäna och allmänt kantstött idag.

Sedan vid efterrättsbordet skulle jag hälla upp tevatten åt mig, så klart lossnade hela locket så jag fick bada i varmt vatten. Som gräddet på moset hölls inte mina stay ups uppe, hade så klart glömt att handla strumpbyxor.

Idag har jag då lyckats skära upp mitt finger på frusen akvariesand. och hällt en blandning av smält farinsocker och choklad på min vänstra hand.

Går i ide nu

Dagens outfith

Haha, eller egentligen så är det väl gårdagens. Och jag har ännu inte lärt mig att ta bra bilder själv.

Så här ser man ut då man skall i arbetet och måst cykla. Utetempen visade på nästan minus 16 grader


Ser ut som en stoppad korv

Hjälp mig nå 100 Besökare ikväll

Skulle behöva nå 100 besökare innan kvällen är slut.  Så trots att det är idolfinal ikväll kanske nu skulle kunna hjälpa mig med det.

Alla som besöker mig, och lämnar en kommentar så får en länkning.

Vinn ett smycket

Bakom lucka nummer 9  hos  Tienne gömmer sig ett halsband från Victorian Dreams. Vinnaren får själv välja ett av de fyra halsbanden på bilden ovanför.

För att vinna ska du svara på hur många olika cupcake-smycken som finns att välja mellan på victoriandreams.se och sedan fylla i tävlingsformuläret.

+ Du får 2 extra vinstchanser om du bloggar om tävlingen med länk till mig och Victorian Dreams tillsammans med bannern som du hittar HÄR.

+ Även du som inte har en blogg får 2 extrachanser genom att bjuda in dina vänner till Julkalenderns Facebook-event.

= Sammanlagt upp till 5 vinstchanserFyrspannskörning med shettlandsponny

Oj va de var söta.


Klippning av min häst

Man skulle ju tro att de INTE är så populärt att bli klippt då man ser hur hon uppför sig. Men ibland måste man vara fin för att lida pin


Kom nära med den där klippmaskinen om du vågar
Du sa inget om att man får morötterKan jag få en morot, snäääälla

Måste hitta en massa sponsorer nu

Måste verkligen hitta en massa sponsorer nu till min blogg, så att jag kan dra in en massa pengar.

Orsak

Jag vill köpa en ny häst, och samtidigt betäcka mitt sto, kommer att gå åt en massa pengar till det. Är så otroligt sugen på att köpa ett dressyrsto, som det faktiskt skulle gå att tävla med i dressyr. Visserligen har jag det sötaste lilla häst man kan tänka sig, men hon börjar ändå komma upp i åren, samt att hon hon inte har så hög utbilning, tyvärr.

Bloggtävling

Jag är med och tävlar hos Malin Lundblad (som för övrigt har skrivit Kändisjakten) om denna välfyllda goodiebagen

 * Signerat ex av min bok Kändisjakten
* Hela andra säsongen av min (ena) favoritserie True Blood på dvd
* Avril Lavignes nya parfym Forbidden Rose
* Kobbs darjeeling-te
* Gliss hårinpackning
* Tri-Actiline Total Face moisturizer
* Garnier Ultra-Lift Eye Cream
* Läppglans och nagellack från LOréal
* Leave-in Cream från Aussie
* Värmeskydd från Schwarzkopf Got2b
* Hårspray från Disp
* Color Extend schampo och balsam från Redken

Vill man läsa boken, utan att vinna, så kan man ju ta och köpa den.  Allra billigast på nätbokhandeln Bokus, där den kostar 186 kronor, och man kan dessutom få fri frakt om man inte väljer den snabbaste leveransmetoden. Hon har även  pratat med Bokus och fått dem att sänka priset ytterligare, bara för er bloggläsare och Facebookanvändare. Priset ni kan få köpa den för är 169 kronor, om ni uppger rabattkoden FAME.Vaknade kl 10:15

DET var ju inte planen. Tur att jag börjar först 14:40.  Men hade tänkt vara effektiv nu från morgonen. Får se om jag hinner med allt som jag tänkt göra idag. Borde ju hinna städa, tvätta, laga skolarbete som jag i vanlig odning inte har hunnit med osv.

Dessutom borde jag hämta ut ett paket från posten och boka tid hos en mäklare.

Laga mat samt stänga av datorn så att jag kan komma igång med allt dehär

Mitt i nattenblogg

Va kan man mera säga. Har varit lite smått galen ikväll. Vi var fyra pers (och en hund) från stallet som satte sig i en bil, åkte 100 km (1½h biltur) enkelväg för att åka till en hästbutik. Butiken hade kvällsöppet, nån form av julöppning, så vi han dit i tid. Vi startade kl 18 och kom nyss hem, kl 00

Och tja, köpte ett nytt spö, en repgrimma och ett par nya vinterhanskar. Samt att vi hade kaffepaus två gånger. 

Kanske vi är lite galna, men de måste man vara ibland

Bör jag köpa en soffa till?

Börjar inse att jag nog måste köpa en soffa åt mig själv också, dom som jag har är redan fulla.

Eller så måste jag skaffa mig mindre katter. Vilket knappast kommer att hända


Nelson myser i ena soffan


Winnie har tagit den andraTvå katter, två soffor, och ett råddigt rum

Tornespel i globen

Oj vad det är roligt att titta på. Mycket fart, eld och hålligång. Tror de uppskattar de lika mycket som publiken gör
Porrigt rött nagellack

hittade inga skor i dag heller. Däremot kom jag hem med ett porrigt rött nagellack. passar ju bra till julen i alla fall.


Vet dock inte vad det är med röda nagelack och mig. De flyter ALLTId ut över halva fingret. Är ju inte meningen det. Nå, tur att de är ganska lätt att ta bort
Bilden är dock ganska kass. har bara lackat ett varv, och som sagt, de flöt ut lite grann

Det bidde en kastrull i stället

Skulle handla nya vinterskor i går och lite julklappar. Kom hem med en kastrull och julklappar. Tror det blev ett fel nånstans i min kalkyl.

Får göra ett nytt försök idag.

Har så otroligt svårt att hitta skor jag tycker om. Behöver till arbetet, där jag trots att promenerar en del, och förväntas gå ut oavsätt väder.  Så måste ha ordenliga skor, typ vandrarkängormodell.  Men antingen är de för dyra, eller så har jag för små fötter

För just den modellen tycks inte finnas som damsko. Jobbigt. Damer skall ha eleganta skor med hög klack. Inte säger jag nej till det heller, men är ju inte det som jag är ute efter just nu.

Jakten fortsätter idag då.  Hoppas att jag har bättre tur

Morgonblogg

Japas, då var man uppstigen då. Ätit frukost och tänderna borstade. Sen gäller det att få på sig några kläder oxå. Hoppas de lyckas, annars kan de bli lite kallt idag.

Skall sitta på kontoret idag då igen. Skall laga arbetslistan för torsdag och fredag. Dock tar de inte 6 timmar, vilket jag har betalt för, så vet inte vad jag skall göra med resten av tiden. Kanske man skulle ta med en skolbok att läsa.

Har gått lite trögt med pluggandet denna period, har inte riktigt haft tid. Har dock ännu en vecka på mig att lämna in alla uppgifter, så hoppas att jag hinner

10 - 15 km senare

Nu har jag cyklat klart för idag, blev en 10 -15 km. Kommer ju att få kondis som en gasell och figur som en modell innan bilen är klar.

Känns dock i knäna, längesedan jag faktist har tränat, har blivit lite lat på senaste året, då all motion har gjort ont, så då har man ju undvikit att röra på sig.

Gammla filmer är bättre

Hitta en gamma film som går på tv,  Oroligt blod.  Handlar visserligen om otrohet, men de är så banalt på nått sätt. Inte som i dagens filmer då det är ond bråd död hela tiden.

Tyvärr verkar ju damen bli galen på slutet. men så var de kanske på 50 talet.


Söndag på en måndag

Har så söndagskänsla idag. Kan de bero på att alla andra är ledig idag och jag jobbar. Inga människor ute på stan och alla butiker är stängda. Lite mystisk kännsla. Kommer då denna vecka att bli längre eller kortare då måntro

Orsaken är ju så klart att det faktist ÄR söndag idag, eller måndag. Lite knepigt faktist.

Men vi firar ju självständighetsdagen idag, i denna vinterkyla. Hutter. Kan tyvärr inte se på balen på slottet ikväll, eller tända två ljus i fönstret kl 18, för då böjrar mitt kvällskift igen.

92 år av självständighet, inte så illa de inte, om man jämför med alla de andra länder som lägat under ryskt styre

Jo, man får äta efterrätten först

Gjorde de nyss i alla fall. Är sååå hungrig, att jag beslöt mig för att äta en tallrikt hemmagjord  hallon/jordgubbskräm i väntan på att min makaronilåda skall bli varm. Måste vara ända människan som inte har nån mikro.  Så värmer all mat i ugnen.

Och cyklandet går bra ännu. Dock börjar mina knän säga upp kontraktet, glömde sätta på knästödena i morse

En arg cyklist

Så klart att de hade snöat i natt. Och så klart så hade de inte plogat nått alls. Var en mycket arg och svettig ankka som kom till den första klienten. Det var tungt tungt tungt.  Valde sen att promernera med cykeln till klient två. Fortfarande arg

Men sen svängde jag in via en bensistation, och lade nästan 2 bars tryck i bakringen, den var rätt platt. Och vips fick jag en racercykel. Två bar var dock kanske lite på mer sidan

Men nu skall jag cykla vidare, bara en snabb bloggpaus

Katt i famnen

Tror katten blev lite avundsjuk på min dator, för han skulle BESTÄMT oxå komma upp i min famn. (tyvärr ringde min telefon så jag måste gå och svara)

Sitter och tittar på parlamentet med ett halvt öga, eller kanske öra. Inga toppkomiker idag. Gillar dock Andreas wickman, kanske för att han är finne

Jobb i morgon då. Känns lite deppande, då resten av finland är ledigt. Kommer ju i alla fall söndagspengar. Dessutom är ju min bil sönder så jag måste cykla. Kommer snö nu oxå, så känns inte så på topp

En tur till stallet

Kom just hem från stallet. Mockade bara. Då min egen bil (igen) år trasig, så måste jag ju begära skjuts av andra. Går inga bussar dit. Eller skolbussen går ju förståss, men inte på helger, och den går på så dåliga tider på vardagar att man inte kommer hem.

Heppan lite lagom grinig idag, men hon fick ju ledigt, så kanske de hjälpte.


Fortsatt att julpynta

Ny börjar köket snart vara klart. Städad där (behövdes) och hängt upp handukar och grytlappar med julmotiv. Hittade även handukar till wc som det stod god jul på, dem hade ja helt glömt bort.

I år har jag dessutom ett juligt matbord, fick syrrans gammla, gröna 70 tals bord. Passar ju bra till julen.

Borde kanske åka till plantagen nån dag oxå, handla lite julstjärnor och hyasinter. Kan dock bara ha dem i köket, för dit får inte katterna gå. Varför måste alla julblommor vara giftiga?  Fast hade en gång en kanin som i ett obevakat ögoblick åt upp en halv julstjärna. och den levde i 5 år till.


Pegasus finns på riktigt

Filmat på stockholm horseshow 2010Nu börjar alla julgardiner vara uppe

Sådärja, fick just upphängt de sista julgardinerna. Saknar visserligen i arbetsrummet och i vardagsrummet, men jag har inga gardiner att hänga upp där. Måste själv sy till vardagsrummet, och kommer att gå åt nästan 9 meter tyg dit, så eknomin har satt stopp för det.

Men kök, sovrum och gästrummet har i alla fall upp gardiner, har även lagt upp julstjärna i köket och ljusstakar i sov och gästrum, och alla lyste i år. Nu får de vara på till nyåret ca. Dessa rum är dessutom utåt, så man ser att de är julpyntat. De två andra har balkongen emellan, så man ser inte vad jag har lagt upp där.

Önskar mig ännu dessutom nån form av ljusgirlang att hänga på balkongen. Men den är 9 meter lång (allt tycks vara 9 meter här) så även här går de upp en massa pengar. Tyvärr

JA ännu en sak på önskelistan, skulle vilja ha tro hopp och kärlek i vardagsrumsfönstret. De är symboler för staden jag växte upp i. Alla har dem där i fönstret, och reser man ut i värden så hittar man dem ibland bland utflyttade


Får se hur de går med mitt bagage

Har haft lite idetorka nu igen.

Fick ju en mindre glad överaskning efter flygturen. Mitt bagage hade gått sönder. Märkte de först på tåget hem. Så nu har jag fotat och lämnat in en reklamation. Hoppas att de går snabbt och att jag får pengar för en ny väska. Den "gammla" var ju knappt använd heller.

Så, nästa väska skall definitivt vara i hårdplast, samt att den skall vara i en glad och pigg färg. Finns ju femtiellva som har en svart väska.

RSS 2.0